Jonge autorijders onder de loep genomen

_HTH0062EIBERGEN – Jonge autorijders in Berkelland die tussen de drie maanden en twee jaar geleden hun rijbewijs hebben gehaald konden afgelopen zondag gratis meedoen aan ‘The Drive Xperience’. Dit is een praktische leerzame en leuke praktijkdag voor jonge autorijders.

De dag werd gehouden bij Auto Schroër, die hiervoor samen met rijschool Stellinga ook auto’s beschikbaar stelde voor gebruik op de mobiele baan. Deze praktijkdag werd in Eibergen georganiseerd op initiatief van de gemeente en in samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG), die deze dag ook subsidieert.

Tijdens deze praktijkdag konden de deelnemers ervaren hoe goed je als jonge autorijder bent en welke verbeterpunten er wellicht nog zijn te behalen. Er werd bijvoorbeeld geleerd hoe je een noodstop moet maken. De automobilisten kregen ook uitleg over alcohol en drugs in het verkeer.

Op 19 december wordt er weer een praktijkdag gehouden. Aanmelden voor deze dag kan via internet op www.thedrivexperience.nl of op www.jongeautorijders.nl.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1758]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven