Popstars: Middelhof bij de beste twaalf

BORCULO – De gemeente Berkelland heeft een ‘Popstar’ in haar midden. Carlijn Middelhof uit Borculo is één van de laatste twaalf kandidaten van het SBS6 programma Popstars. Middelhof is twintig jaar en zingt al van jongs af aan. Ze is vastbesloten om carrière in de muziek te gaan maken.

Op dit moment heeft Carlijn echter maar één doel: zo ver mogelijk komen in het programma Popstars. Ze heeft tot nu toe alle selectie rondes van het programma glansrijk doorstaan.  Ze is druk bezig met repeteren voor de tweede live show, waar ze wederom het podium mag beklimmen.

De tweede live show waar Middelhof op gaat treden, wordt rechtstreeks uitgezonden op 13 december 2010, bij SBS 6 om 20.30 uur ‘savonds. Carlijn wil heel graag zover mogelijk komen in Popstars en kan uw stem goed gebruiken. Wilt u haar steunen, sms dan Carlijn naar 4600. Wilt u Carlijn volgen dan kan dat op www.popstars.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven