Afscheidsviering voor pastor Dick Juijn

BELTRUM – Pastor Dick Juijn gaat Berkelland per 1 februari vaarwel zeggen, omdat hij benoemd is in de Sint Benedictusparochie in Elst, Lent, Oosterhout. Hoewel de pastor gekozen heeft voor een sober afscheid, zal het niet lukken om hem zomaar te laten vertrekken. De afscheidsviering, waarvoor iedereen is uitgenodigd, zal plaatsvinden op zondag 30 januari om 10.00 uur in de dorpskerk aan het Mariaplein in Beltrum.

Pastor Dick Juijn zal zelf voorgaan, wellicht met één of enkele andere pastores. Het koor Kiddoesj, zovaak bij de pastor gezongen in de dienst, zal muzikaal medewerking verlenen.

Na de dienst zal er uitgebreid gelegenheid zijn om de pastor te bedanken en te groeten achter in de kerk onder het genot van een kopje koffie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven