Bekende pianist Vayne doet Ruurlo aan

janvayne_zwart-witRUURLO – Op zondag 30 januari geeft de bekende pianist Jan Vayne een bijzonder concert in de Dorpskerk te Ruurlo.  Medewerking wordt verleend door bariton Rob van Surksum en het Vocaal Kwartet Ruurlo. Het concert is een initiatief van de Kunstkring Ruurlo.

Jan Vayne zegt zelf over dit concert: ”Ik werk zelden volgens een vast programma. Als het goed gaat, kiezen het publiek en ik samen wat we gaan doen. Ik houd van spontaniteit. Op uitnodiging van het publiek ga ik dus ook in Ruurlo improviseren. Dat is wat ik het liefste doe en mijn gasten ook altijd weten te waarderen.” Vayne heeft dus geen blauwdruk voor zijn optreden in Ruurlo. Hij komt samen met een goede vriend, de bariton Rob van Surksum. Zij brengen muziek in de breedte, klassiek, opera, musical en pop.  Jan Vayne zal ook het Vocaal Kwartet Ruurlo begeleiden. Nooit eerder werkten ze samen.

Hij zegt daarover: ”Begeleiden is vaak veel leuker dan soleren. Het is toch geweldig dat je anderen kunt ondersteunen! Dat je ze met jouw begeleiding nog beter tot hun recht kunt laten komen. Ik ben heel benieuwd naar de samenwerking met dat kwartet van Ruurlose bodem. We maken er samen vast iets moois van!”

Het concert begint om 15.30 uur in de Dorpskerk aan het Kerkplein in Ruurlo. De kerk is open vanaf 14.30 uur voor de kaartverkoop. De entreeprijs bedraagt € 25,- incl. een kopje thee/koffie. De kerk biedt ruimte aan zo’n 300 personen. Wie tijdig zeker wil zijn van zijn kaarten, kan deze bestellen via www.kunstkringruurlo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven