Berkelland in Bedrijf maakt nieuwe start

afbeelding-nieuw-roy-26584RUURLO – Er moet volgens Chanti Janssen (25) uit Ruurlo meer gebeuren voor ondernemers in Berkelland. Daarom heeft de Ruurlose onderneemster sinds kort de onderneming Berkelland in Bedrijf overgenomen. De activiteiten van de organisatie staan al een tijdje op een laag pitje. Maar Janssen gaat daar verandering in brengen.

“Er zijn in Berkelland zoveel mooie bedrijven, er moet onderling meer contact komen. Samenwerking en kennis uitwisselen kan nog veel meer in deze gemeente. Gluren bij de buren noemen we dat”, lacht Janssen. Volgens Janssen doet de gemeente te weinig. “De gemeente richt zich alleen op industriële bedrijven. Maar laat alle anderen ondernemers links liggen. Ik ga dus voor een breed platform. Iedereen is welkom.”

Op dit moment zijn er 240 ondernemers lid van de Berkellandse netwerkorganisatie. Chanti heeft grote plannen. Er komen meerdere ‘Berkelborrels’, bedrijfsbezoeken en thema-avonden om er voor te zorgen dat ondernemers kennis met elkaar kunnen maken. Op de site www.berkellandinbedrijf.nl kunnen bedrijven zich presenteren en is meer info te vinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven