Bewoners en winkeliers zonder stroom

EIBERGEN – Bewoners en winkeliers aan de Kleine Hagen, Burgemeester Smitsstraat, Laagte, Stationsweg en omgeving zijn maandag getroffen door een stroomstoring. Netbeheerder Liander is uren bezig geweest om de kabelbreuk voor café de Libertijn te repareren. Volgens een woordvoerder van Liander gaat het zeker tot 18.00 uur duren.

Café de Libertijn heeft bijna het hele weekend zonder stroom gezeten. Ondernemers zijn niet blij met de storing. Eigenaar van Johan’s Groente en Fruit : ”Je moet het maar accepteren. Liander komt na afloop echt niet met een excuses. Ik kan me redden maar leuk is het niet.”

Een marktkoopman die Turkse gerechten voor de Albert Heijn verkoopt is optijd vertrokken omdat hij zonder stroom zijn producten niet kan bereiden. Vanaf 14.00 uur zaten de mensen zonder stroom.

Update 19.50 uur:
Om 19.35 uur heeft Liander het stroom er weer opgezet na het repareren van de breuk. Door de werkzaamheden bij café de Libertijn is de weg enige tijd afgesloten geweest voor auto’s. Voetgangers en fietsers konden de weg wel gewoon volgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven