Botsing tussen een auto en vrachtwagen

tn_Afbeelding nieuw Roy 26913BELTRUM – Op de Zwarteweg in Beltrum heeft woensdag omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen van Friesland Campina. De bestuurder (89 jaar uit Borculo) van de auto is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk, de 57-jarige chauffeur uit Ruurlo bleef ongedeerd.

De vrachtwagenchauffeur reed op de Zwarteweg richting Beltrum en wilde bij een boer het erf op rijden. Door een onbekende oorzaak zag de bestuurder van de auto – die vanaf Beltrum kwam rijden – de afslaande vrachtwagen over het hoofd.

Daardoor knalde hij met zijn voertuig tegen de achterkant van de wagen. De man zat gewond in de auto en werd door ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald. De auto is afgesleept.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1827]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven