Carlijn Middelhof moet Popstars verlaten

BORCULO – Zaterdagavond 1 januari zal niet snel vergeten worden door Carlijn Middelhof uit Borculo. Deze avond ging ze opnieuw de strijd aan met vier  andere popstars kandidaten om de felbegeerde titel Popstar 2011. Carlijn zong het nummer ‘all by myself’ een uitvoering die ook gezongen is door Celine Dion.

De jury was enthousiast over het feit dat Carlijn zo gegroeid is gedurende de shows van popstars maar ze vonden dit keer dat Carlijn te veel van het origineel af is geweken, in haar uitvoering van het nummer  en dat zou het nummer niet nodig hebben, aldus de jury.

Nadat alle kandidaten hun nummer gezongen hadden, volgde er een sing off, twee kandidaten moeten strijden om een plek bij de kwart finale van Popstars. Carlijn moest het in de sing off opnemen tegen Darien. Ze zong opnieuw het nummer ‘all by myself’ dit keer  een iets andere uitvoering  dan eerder die avond, omdat ze de kritiek van de jury tot zich had genomen. 

Ze zong wederom fantastisch, dit werd ook gewaardeerd door de jury én door het publiek dat door middel van een stem via de telefoon of sms kon reageren. Helaas kwam Carlijn net wat stemmen tekort en eindigde het Popstars avontuur voor Carlijn.

Zelf is ze gelukkig met het feit dat ze zo lang heeft mee mogen draaien in het Popstars ‘circus’, ze heeft er heel veel van geleerd en ze is er enorm door gegroeid, ze heeft haar zangkwaliteiten kunnen delen met Nederland en dat neemt niemand haar meer af, sterker nog, dat is iets dat ze mee zal nemen voor de rest van haar muzikale leven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven