EHBO-cursussen vanaf februari van start

EIBERGEN – Het is eigenlijk voor iedereen fijn om te weten hoe te handelen als bijvoorbeeld in de directe omgeving iemand een verwonding oploopt of buiten bewustzijn raakt. Vanaf dinsdag 15 februari zal door de EHBO vereniging Eibergen weer een nieuwe EHBO cursus opgestart worden.

De cursus wordt gedurende elf avonden gegeven. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur. De cursus wordt in december al afgesloten met een examen. Geslaagden ontvangen het EHBO diploma van het Oranje Kruis.

De cursus wordt gegeven in samenwerking met de Eibergse doktoren. In de cursus wordt onder andere aandacht geschonken aan hulpverlening bij snijwonden, botbreuken, brandwonden, vergiftiging, bewusteloosheid en hartstilstand ( ook AED bedienen. Tijdens de cursusavonden staat de praktijk voorop en zal er zoveel mogelijk geoefend worden met behulp van lotus-slachtoffers.

In veel gevallen worden de cursuskosten (gedeeltelijk) door de zorgverzekeraars vergoed. Inschrijven en informatie opvragen kan bij:

J. Drupsteen
Rozenkamp 23 7151VP Eibergen
0545 472893
[email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven