Eibergenaar ingesloten voor mishandeling

EIBERGEN – In de nacht van zaterdag op zondag 23 januari is een 22-jarige man uit Eibergen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 20-jarige man in de Grotestraat in Eibergen. Ook is de man aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Rond 2.45 uur kreeg de politie een melding van een conflict in de Grotestraat. Een 20-jarige man uit de gemeente Rekken is hierbij door meerdere personen mishandeld. De politie trof een van de verdachten rijdend in zijn auto aan in de Nieuwstraat. De 22-jarige man uit Eibergen bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De man is aangehouden op verdenking van mishandeling en rijden onder invloed van alcohol. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,5 blies. De man in ingesloten voor nader verhoor.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven