Frühschoppen dit jaar bij café Grenszicht

EIBERGEN – Het jaarlijkse Frühschoppen van c.v. Bacchus zal dit jaar worden gehouden bij café Grenszicht in Holterhoek. In verband met de te verwachten grote opkomst van verenigingen en publiek uit de regio heeft het bestuur van de carnavalsvereniging besloten om deze gezellige dag niet in haar nieuwe residentie in Eibergen te houden, maar in ieder geval dit jaar uit te wijken naar de grote zaal van café Grenszicht.

De zaal aldaar leent zicht veel beter voor het uitgebreide programma dat Bacchus zal presenteren. Naast interne optredens en muzikale parodieën staat als uitsmijter de zanger van het  Hollandse levenslied, Ronald Reinhart, op de planken. De zanger scoort momenteel met een eigen tekst op het nummer “Laat me” in de Nederlandse hitlijsten. Het evenement, dat onder algehele muzikale leiding van de Excelländer Kapel staat, zal op zondag 30 januari a.s. plaatsvinden.

Om de bezoekers tegemoet te komen heeft de eigenaar van de beide horecagelegenheden aangeboden vervoer per luxe touringcar te verzorgen van de Lindeboom naar Grenszicht en vice versa. Wanneer bezoekers rond het aanvangstijdstip van 11.00 uur bij de Lindeboom komen, staat daar vervoer klaar naar de Holterhoek. Na afloop wordt men weer naar Eibergen gebracht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven