Inloopavond over nieuwbouw De Griffel

EIBERGEN – ProWonen gaat in mei starten met de bouw van ‘De Griffel’ aan de Huenderstraat. Op donderdag 10 februari organiseert de wooncorporatie ‘s avonds een inloopbijeenkomst bij De Klok in Eibergen.

Voortbordurend op de naam ‘De Lei’, het appartementencomplex aan de Huenderstraat, heeft dit nieuwbouwproject de naam ‘De Griffel’ gekregen. Het project bestaat uit twaalf energiezuinige woningen aan de Koningin Wilhelminastraat, Huenderstraat en Prins Bernhardstraat. Er worden vier gezinswoningen gebouwd en acht levensloopgeschikte woningen.

De levensloopgeschikte woningen hebben alle voorzieningen – wonen, slapen en baden – op de begane grond. De gezinswoningen hebben op de verdieping drie slaapkamers en een totale gebruiksoppervlakte van 129 m2. De twaalf woningen zijn niet alleen comfortabel, maar ook zeer energiezuinig. Ze krijgen energielabel A++. Dit label wordt bereikt door vloerverwarming op de begane grond, een cv-ketel met warmtepomp en een zonneboiler.

Op donderdag 10 februari organiseert ProWonen een inloopbijeenkomst tussen 19.00 en 20.30 uur bij De Klok.. Geïnteresseerden zijn van harte welkom en kunnen binnen komen lopen wanneer het hen uitkomt. Woningzoekenden die ingeschreven staan bij ProWonen kunnen in de week van 14 februari reageren op de woningen.

Het ontwerp voor de locatie is gemaakt door Beltman Architecten. Kreunen Bouw uit Lochem gaat de woningen bouwen. ProWonen verwacht de woningen in februari 2012 op te kunnen leveren.

[nggallery id=1838]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven