Verslaggever zet brandweer aan het werk

tn_Afbeelding nieuw Roy 26639EIBERGEN – Journalist Roy Nijman wil eigenlijk niet dat we over hem schrijven maar we doen het toch (persvrijheid!). Donderdagmiddag heeft hij de Eibergse brandweer aan het werk gezet. Nijman was in het centrum van Eibergen bezig met een interview en rook opeens een gaslucht.

De nieuwsjager alarmeerde de brandweer en deed de mededeling van de lucht voor de Jamin. Brandweer Eibergen kwam omstreeks 14.35 uur naar de Brink om metingen te doen. Met speciale apparatuur is er gemeten. Maar de brandweer kon geen lek vinden.

Roy we kopen vandaag even een doos met wasknijpers! We weten dat je een neus hebt voor nieuws maar deze zaken kun je beter overlaten aan anderen…………

Update donderdagmiddag 16.00 uur: 
De brandweer laat weten dat de hinderlijke lucht te maken heeft met het dooiproces. Door dit proces komen er allerlei stoffen vrij die stank kunnen veroorzaken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1795]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven