Lidl neemt Super de Boer in Neede over!

afbeelding-nieuw-roy-26563NEEDE – Wat gaat er gebeuren met de Super de Boer in Neede? Dat vroegen veel Needenaren zich de afgelopen maanden af. De kogel is door de kerk. Het is definitief zeker dat de supermarktketen Lidl er komt. Pandeigenaar Mans Koster is blij met de komst van deze super. “Het is een aanwinst voor Neede. Heel Berkelland komt straks hier shoppen!”, vertelt Mans Koster.

Het personeel van de Super de Boer wordt vanavond ingelicht over de plannen. Rond 1 februari gaat de nieuwe supermarkt aan de Ten Caoteplas open. Koster wil nog niets kwijt over het pand naast de Super de Boer – waar vroeger een slagerij in zat. “Vanmiddag ga ik met iemand van de Lidl om de tafel. We zullen zien.”

De winkel heeft in totaal 860 m2 verkoopruimte. Eerst waren er plannen om een Jumbo-supermarkt te openen maar dat gaat niet door.

Update vrijdagmiddag 13.00 uur:
Er vallen tijdens de wisseling geen ontslagen. De Lidl neemt alle personeelsleden van de Super de Boer over. De winkel (Lidl) wordt een moderne super met veel versproducten. Op 28 februari sluiten de deuren van de Super de Boer. Op 1 februari gaat de Lidl open.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1793]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven