Nieuwe hoogheden Waterrot’n bekend!

tn_Afbeelding nieuw Roy 26849EIBERGEN – Zaterdagavond zijn de nieuwe hoogheden van de Waterrot’n gepresenteerd bij de Klok. Prins Paul ten Brinke en adjudant Henk Bouwmeester regeren over de Eibergse carnavalsvereniging. Oud prins Wim Kemink en adjudant Rudy Asschert werden op een ludieke manier ‘afgevoerd’.

Bij de onthulling waren ook andere carnavalsverenigingen uit Eibergen aanwezig. Tijdens de bijeenkomst werd ook bekend gemaakt dat president Henk Bredeveld zijn functie als president neerlegt in verband met zijn gezondheid. Hij was vorig jaar aangesteld.

“Erg jammer dat ik moet stoppen. Maar als je hartproblemen hebt dan zit er niets anders op. Natuurlijk blijf ik actief bij de vereniging. Ik help mee met het Schlagerfestival en de optocht die in maart wordt gehouden.”

Joop ten Have neemt de functie van Bredeveld tijdelijk over totdat er in juni een nieuwe president wordt gekozen door de leden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1817]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven