Normaal komt dit jaar weer naar Beltrum!

tn_Afbeelding nieuw Roy 20792BELTRUM – De redactie kreeg woensdag onderstaande brief van Bennie te Veluwe!: Normaal heeft ons, als Stichting Volksfeest Beltrum, gevraagd of wij weer een optreden in Beltrum willen organiseren. En daar zijn wij best trots op. Wij hadden ons bij het laatste optreden voorgenomen, om te proberen, iedereen tevreden naar huis te laten gaan. Wat Normaal betreft is ons dat schijnbaar goed gelukt, anders hadden zij ons niet opnieuw gevraagd.

Want wij weten, dat meerdere evenementen aan Normaal gevraagd hebben, of zij niet bij hun zouden willen optreden. En daar zaten best grote jongens tussen. Dat wij dan de voorkeur krijgen, bevestigd dat wij het met ons allen, goed hebben gedaan in Beltrum. Neem hierbij de vele positieve reacties van de bezoekers dan kunnen wij als organisatie maar één ding doen en dat is proberen het concert in 2011 te evernaren. Gemakkelijk zal dat niet worden want 2010 was gewoon geweldig. Maar wij gaan ervoor, wij houden wel van een beetje “topsport”. Afgelopen week heeft het bestuur unaniem besloten om er ook in 2011 weer een daverend festijn van te willen maken.

Wij gaan er vanuit dat de vele vrijwilligers ons weer opnieuw willen helpen, om het evenement weer in goede banen te leiden. Ondertussen hebben wij ook al met de buurt rondetafel gezeten, met de vraag of wij het weer op het kermisterrein aan de Avesterweg mogen organiseren. Dat is voor ons het gemakkelijkste, omdat het terrein van vele faciliteiten is voorzien.

Aan de Avesterweg hebben wij gewoon al veel bij de hand. Gelukkig hebben wij toestemming van de buurt om het hier te organiseren. Ook de procedure voor de vergunningen zal opnieuw moeten worden doorlopen. Maar onze contacten met de gemeente Berkelland zijn goed en prettig.

Ondertussen zijn er al enkele besluiten genomen. Het optreden zal plaatsvinden op de zaterdag na hemelvaart, te weten 4 juni 2011. De eerste toegangskaarten zullen worden verkocht op zaterdagmorgen 26 februari in de Wanne tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Op 1 maart start de verkoop via internet, www.normaalinbeltrum.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven