Opent café de Lindeboom weer een zaak?

tn_Afbeelding nieuw Roy 26887EIBERGEN – Veel automobilisten en andere weggebruikers die over de N18 (Groenloseweg) rijden hebben het al gezien. In een tuin tegenover het oorlogsmonument staat een groot reclamebord van café de Lindeboom. Heeft de uitbater Raymond Holtkamp een tweede vestiging geopend langs de drukke weg?

Nee!, Eibergenaar Ronnie Somsen is 25 jaar geworden. Kameraden hebben dinsdagavond de hele tuin versierd om Somsen te verrassen. We zijn benieuwd of het bord nog wel aan de voorgevel hangt van het bestaande café aan de Hagen?

Oja, de tekst op het spandoek naast het bord snappen we niet helemaal. ‘Na 25 jaar crossen en zoepen wil hij wel eens langer op de proeme kroepen.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1829]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven