Penningmeester Hulshof stopt na 30 jaar

tn_Afbeelding nieuw Roy 26921NEEDE – Het is een bijzondere prestatie: dertig jaar penningmeester zijn van de Needse brandweervereniging. Gerard Hulshof (65) kan er alles over vertellen. Na 30 jaar stopt hij met de functie en draagt hij het stokje over aan het nieuwe bestuurslid Martijn Kettering. Hulshof nam woensdagavond officieel afscheid in de kazerne.

In 1981 is Gerard gestart met de functie bij de (NVB). “Het is mooi geweest. Nu mag een ander de financiële zaken regelen. Stoppen bij de brandweer? Nee nooit!, dit is mijn lust en mijn leven. Ik blijf brandweerfotograaf de kantinebeheerder en houdt me nog steeds bezig met de brandkranen controle. Ze noemen me ook wel de klusjesman”, lacht Hulshof. 

Eigenlijk is de Needenaar al langer betrokken bij de brandweer vanaf 1977 was bij al brandweerman bij het korps. Op 1 augustus 2001 heeft hij vanwege het bereiken van zijn 55-jarige leeftijd de vrijwillige brandweer verlaten.

Voorzitter Tom Borninkhof van de NVB: ”Gerard heeft de werkzaamheden die behoren bij een dergelijke functie met een enorme drive uitgevoerd in al die jaren. Hij heeft een zeer actieve en prominente rol vervuld binnen het bestuur. Zeker geen grijze muis. Gerard kwam namelijk telkens met zeer waardevolle ideeën en tips voor verenigingsactiviteiten.”

Tijdens het afscheid (woensdagavond) kreeg Hulshof uit handen van de voorzitter een cadeau aangeboden: namelijk kaartjes voor het bijwonen van de musical ‘We will rock you’ in het Beatrixtheater in Utrecht met daarbij nog een overnachting in het Ibishotel.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1828]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven