Roerdink is nieuwe jeugdprins geworden

tn_2011_0114jeugdprins0026EIBERGEN – Carnavalsvereniging de Waterrot’n heeft vrijdagavond rond een uur of tien bij café de Bengel de nieuwe jeugdprins bekend gemaakt. Jan Roerdink (junior) is een jaar lang de jeugdprins van Eibergen. Samen met adjudant Thijs Bouwmeester volgen ze Nick ten Brinke en Joris Wansing op.

De leus van beide jongens is: ‘Met twee glazen bier doe je ons een groot plezier’. Zaterdagavond worden de nieuwe hoogheden onthuld bij de Klok. Zondag is er een receptie vanaf 11.00 uur met de uitreiking van de Glazen Waterrot. Wie o wie krijgt hem dit jaar?

In Holterhoek en bij de Hookers worden de nieuwe hoogheden dit jaar nog bekend gemaakt. Alle verenigingen hebben dan nieuwe leiders.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1816]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven