Schäperclaus 70 jaar lid van FC Eibergen

tn_fc-eibergen-gerrit-schaperclaus-70-jaar-lidEIBERGEN – Op de nieuwjaarsreceptie van FC Eibergen was er speciale aandacht voor Gerrit Schäperclaus. Hij is op 1 januari 1941 lid geworden van Eibergse Boys, één van de voorlopers van FC Eibergen. Dit betekent dat hij onlangs zijn 70-jarig lidmaatschap vierde en dat is nog nooit eerder voorgekomen in het bestaan van de voetbalclub.

Schäperclaus was in het verleden ondermeer tweede voorzitter, interim-voorzitter, algemeen bestuurslid, kantinebeheerder en hij was actief voor de bingocommissie. Daarnaast was hij één van de organisatoren van de jaarlijkse Zaalvoetbalnacht van Eibergen.

Voor al die verdiensten kreeg hij afgelopen zaterdag in een eerder stadium al de titel van erelid.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven