Scooterrijder uit Eibergen ernstig gewond

brommer05012011EIBERGEN – Een 18-jarige scooterrijder uit Eibergen is woensdagmiddag op de kruising Groenloseweg met de Vogelenzangstraat (ter hoogte van brandweerkazerne) ernstig gewond geraakt. De jongen kwam in botsing met een personenauto. Hulpdiensten – politie en ambulance – kwamen ter plaatse om poolshoogte te nemen.

De jongen is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. Over de toedracht van het ongeval is op dit moment niets bekend. Rond 16.00 uur heeft de aanrijding plaatsgevonden.

Update donderdagmiddag 17.00 uur:
De 43-jarige automobilist uit Geesteren reed over de Groenloseweg vanuit de richting Haaksbergen. Toen hij rechtsaf wilde slaan om de Vogelenzangstraat op te rijden botste plotseling een scooter op zijn auto. De bestuurder van de scooter werd overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist bleef ongedeerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven