Survival: Eibergenaar haalt tweede plek

BELTRUM – Eibergenaar Joep Brinkers heeft zondagmiddag tijdens de survivalrun in Beltrum een tweede plaats in de wacht gesleept. Hij kwam over de finish met een tijd van 2.50.00. De Belg Michael de Cooman versloeg Brinkers, hij had een flinke voorsprong (tijd 2.35.29) bij de Top Survival Circuit (TSC) en nam de eerste prijs mee naar huis.

De derde plaats ging naar Pascal Bleumink uit Groenlo met een tijd van 2.50.26. De run in Beltrum was dit jaar extra zwaar veel stukken in het parcours waren nat door al het smeltwater. Top-survivalaar Jochem Bruggink kon niet meedoen hij was geblesseerd. Bruggink won de Needse survivalrun in 2010.

De eerste survivalaar die over de finish kwam dat was Kees te Brake uit Beltrum hij deed mee in de jeugdklasse. Alle uitslagen zijn te vinden op www.survivalbeltrum.nl.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1809]
Vanaf dinsdag meer foto’s op www.oypo.nl/hantehennepe

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=1808]

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1806]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven