Toneelgroep op de planken bij zaal Dute

BELTRUM – Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan Op Eigen Kracht) staat vanaf 12 februari op de planken van zaal Dute in Beltrum, met het toneelstuk ‘Donder…dagen’, geschreven door J.Hemmink – Kamp. Onder leiding van regisseur: Robert Rinders, wordt dit sprankelende blijspel vijf keer uitgevoerd.

D.O.E.K. neemt u mee naar de boerderij van de familie Bavink waar het werkelijk van alle kanten dondert op donderdagen. Nou ja donderen… Naast de nodige familie perikelen staat boer Bavinks jeugdliefde uit Amerika ineens voor zijn neus. Is hij nog steeds verliefd of bedaart hun liefde als de bekende storm in het glas water? Mien mo zei altied…

Er zijn kaarten te koop voor de volgende speeldata: zaterdag 12 februari 20.00 uur, donderdag 17 februari 20.00 uur, zaterdag 19 februari 20.00 uur en zondag 20 februari 14.30 uur. Op maandag 14 februari om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO gepland.

Toegangskaarten voor het stuk zijn vanaf maandag 17 januari te koop bij Café Dute in Beltrum. De kosten bedragen voor de jeugd van de basisschool t/m groep 8 € 2,50 (alleen op zondag) en voor overige bezoekers € 5,-.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven