Voetbalplaatjesmakelaar actief in Ruurlo


RUURLO – We werden getipt door diverse mensen dat er in Ruurlo een bijzondere man woont met een bijzonder beroep. Harry Kasteel is voetbalplaatjesmakelaar. De drijvende kracht achter de ruilhandel van de voetbalplaatjes van VV Ruurlo. Meer dan 8000 plaatjes heeft hij in zijn verzameling en is daarom het aanspreekpunt voor Ruurlo (en daarbuiten) om aan ontbrekende voetbalplaatjes te komen voor het album.

Niet alleen vragen de mensen plaatjes maar geven de dubbele die ze hebben aan Harry om anderen weer blij te kunnen maken. ”Een dankbaar werk, menig ouder,opa, en oma pinkt een traantje weg als ze hun pupil eindelijk hebben”, aldus Harry.

Tot en met zaterdag 15 januari zijn de plaatjes verkrijgbaar bij Plus Kogelman. En op woensdag 12 januari is er nog een ruilmiddag bij pannekoekboerderij De Heikamp.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1811]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven