Zaal goed gevuld tijdens Aprés-ski feest

tn_SDC19613RUURLO – Café De Tapperij in Ruurlo was zaterdagavond geheel in Aprés-ski sfeer. Ruim zeshonderd feestvierders hebben deze avond bijgewoond. Bier zuipen en genieten van de muziek. Het was weer een succes! Rond 22.00 uur begon de Tapperij vol te stromen met feestgangers en de Aprés Skihut Rotterdam had met hun vrolijke muziek gauw de sfeer in de zaal gezet.

Rond half twaalf kwam Eric Dikeb optreden. Eric is bekend geworden met het liedje ‘Pizzahut’ (‘De Pizzahut, de Pizzahut, Kentucky Fried Chicken en een Pizzahut en MacDonalds.).

Vorig jaar werd het feest in ’t Rikkenhage gehouden, maar door de lage opkomst (door sneeuwval afgelopen jaar), is de organisatie teruggegaan naar de Tapperij. En niet zonder succes In de voorverkoop waren er zeker vierhonderd kaarten verkocht. De organisatie was in handen van Red 5 Events.

Foto’s Nadi Zoetebier:
[nggallery id=1839]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven