Carnavalsmiddag speciaal voor ouderen

EIBERGEN – Carnavalsverenging de Waterrot’n houdt op dinsdag 8 maart een gezellige seniorenmiddag bij De Klok (vanaf 14.00 uur, zaal is open vanaf 13.30 uur). Als vanouds heeft de middag een gevarieerd programma.

De muziek wordt verzorgd door Hans Roerdink en wordt afgewisseld door verschillende optredens van onder andere De Oud Prinsen, de Secondanten en het Sentiment. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een verloting waarbij natuurlijk als prijs het gratis winkelen weer te winnen valt, deze zal dit jaar plaatsvinden bij de Plus Markt.

De entree bedraagt vijf euro,  hier is de koffie, een drankje en een hapje bij inbegrepen. Mensen die niet op eigen gelegenheid naar De Klok kunnen komen kunnen voor vervoer bij De Waterrot’n aankloppen. Zij kunnen hiervoor contact  opnemen met Joop ten Have, telefoon 0545- 47 43 33.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven