Electroworld Neede overhandigd prijzen

afbeelding-nieuw-roy-27222NEEDE – De Needse elektronicazaak Electroworld heeft zaterdagmiddag vier grote prijzen overhandigd aan de prijswinnaars van de decemberactie die vorig jaar in de winkel is gehouden. De eigenaar (Ard Eijsink) feliciteerde de winnaars persoonlijk met een bos bloemen en een waardecheque die ze in de winkel kunnen verzilveren.

“Iedereen heeft zich gemeld behalve de vijfde prijs. We hebben een tweede trekking gedaan. Maar ook na deze poging kwam niemand zich melden”, vertelt de eigenaar

De familie Hulshorst ging met de eerste prijs naar huis (500,00 euro), Jan Dijkhuis won de tweede prijs (250 euro). Familie Hofman mocht 125,00 euro in ontvangst nemen (derde prijs) en de familie Mol (niet aanwezig) krijgen 75,00 euro uit handen van Eijsink (vierde prijs).

We hebben ook nog ander nieuws te melden. ElectroWorld Neede gaat de mensen van Nieuwsuitberkelland.nl in het nieuw steken. Binnenkort ziet u de reporters rondlopen in een opvallende bodywarmer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven