Feestmiddag bij Prinsen was knetterdruk

tn_Afbeelding nieuw Roy 27367HAARLO – Op de parkeerplaats kon je het zondagmiddag al merken. Het terrein stond afgeladen vol met auto’s. De jaarlijkse feestmiddag van de Mallumse Deerns onder leiding van Joop Dijkman trok meer dan driehonderd bezoekers. Nynke Postma was één van de zangeressen die het publiek in de zaal van Prinsen vermaakten.

Haar stem viel bij de meeste aanwezigen in de smaak. Na haar optreden klonk er een luid applaus vanuit de zaal. Er was niet alleen tijd voor smartlappenmuziek. Ben en Carmen Steneker zorgden voor traditionele countrymuziek.

Het Brookduo was ook uitgenodigd tijdens de gezellige middag. Gert Jan Oplaat en Hennie Tijink lieten letterlijk en figuurlijk ook van zich horen. De Mallumse Deerns uit Eibergen mochten zelf ook niet ontbreken. Twee keer over mochten zij ook op het podium staan.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1863]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven