Man op kop in sloot langs de Munsterdijk

tn_Afbeelding nieuw Roy 27153RIETMOLEN/EIBERGEN – De ijzel zorgt in de gemeente Berkelland voor de nodige ongevallen. De brandweer van Neede moest dinsdagavond omstreeks 20.00 uur in actie komen om een bestuurder uit zijn auto te bevrijden die te water raakte aan de Munsterdijk in Rietmolen. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar huis gebracht.

De man reed op de Munsterdijk richting Neede en verloor in een scherpe bocht de macht over het stuur en kwam op kop in een sloot terecht. De brandweermensen van post Neede hebben de automobilist uit zijn benarde positie bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Na controle hoefde de persoon niet mee naar het ziekenhuis. De auto is afgesleept. Brandweer Groenlo is dinsdagavond ook uitgerukt – rond 19.55 uur –  naar de Winterswijkseweg daar heeft ook een ongeval plaatsgevonden.

Update woensdagmorgen 10.45 uur:
Sleepdienst Iliohan uit Borculo heeft gisterenavond tijdens de gladheid in totaal acht auto’s af moeten slepen. Volgens het bedrijf was het ongeval aan de Munsterdijk één van de grootste ongevallen in Berkelland. De andere incidenten waren vaak voertuigen in een sloot of tegen een boom.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1846]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven