Nieuwe partij in Eibergen gespot!: PvdB?

tn_Afbeelding nieuw Roy 27345EIBERGEN – De tuinversieringen worden steeds extremer in Berkelland. Nieuwsuitberkelland.nl is gek op tuin-spektakel! We troffen in een tuin langs de Beltrumseweg in Eibergen weer een groot spandoek aan met grote letters: PVDB. We dachten aan een nieuwe politieke partij die de PvdA gaat overnemen. Maar dat was het niet. Proficiat Van De Buurt was de betekenis!

De tuinversiering had wel een politiek tintje. Willemien – geen idee wie het is – werd in het zonnetje gezet door de buurtbewoners van de Eibergse straat. Waarom? De rode rakker is tachtig geworden. Dan mag er wel een glaasje rode wijn extra gedronken worden!

Oja, Eibergen heeft iets met mensen die tachtig worden. We kwamen nog een groot spandoek tegen aan de Klaashofweg. Een bode is ook tachtig geworden. “Laat het bier maar stromen?.” Die keerl lust er wel pap van!

Ook een tuinspektakel gespot in Berkelland, geboorte, 50-jarigen of ander gek spul. Mail uw foto’s naar [email protected]. En heel Berkelland kan mee genieten!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1861]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven