Ruim 400 veldrijders fietsen veldtoertocht

tn_Afbeelding nieuw Roy 18245EIBERGEN – De organisatoren van Tourclub Eibergen waren afgelopen zondag dik tevreden met de deelname aan hun Geldersch Landschap Toer (veldtoertocht). Deze prachtige en uiterst pittige veldrit rondom Eibergen trok afgelopen zondag maar liefst 391 veldrijders naar startplaats de Pickerhal.

Ondanks het wat miezerige weer waren deelnemers van ‘heinde en ver’ afgekomen op deze veldrit. Opvallend was de deelname van een flink aantal zeer jonge deelnemers (rond een jaar of tien) op de 25 km route.

Alhoewel het parcours door de regen van de nacht ervoor flink drassig was geworden, waren de deelnemers laaiend enthousiast over het geboden parcours en de afwisseling daarin; zandpaden, bossen, slootwallen en hier en daar verharde wegen wisselden elkaar af. Voor velen was het toetje op de Needse berg een echte kuitenbijter.

Volgende week sluit TCE het veldritseizoen af met een clubrit voor eigen leden; veertien dagen later start voor de club het wegseizoen met een clubtoertocht over 80 km.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven