Tragter toont werk tijdens contactmiddag

EIBERGEN – Het bestuur van Vriendenkring de Mallumse Molen nodigt donateurs en andere belangstellenden uit voor haar jaarlijkse contactmiddag.

Deze wordt gehouden op zaterdag 5 maart om half twee in het Muldershuis en is bedoeld als dank voor de donaties van de leden, mede waardoor ons prachtige molencomplex in stand kan worden gehouden. Gast deze middag is de bekende filmmaker Ben Tragter uit Borculo, die een gevarieerd programma heeft samengesteld.

De films Berkelland cultuurland, De stormramp van 1927, De Lebbenbrugge, een rijk verleden….. klaar voor de toekomst, en Het Haaksbergerveen, zijn interessant en prachtig om te zien. Het belooft een als vanouds volgens het bestuur een ‘geneuglijke’ bijeenkomst te worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven