Vader en zoon regeren over Holtkleuvers

tn_Afbeelding nieuw Roy 27554HOLTERHOEK – Een vader en zoon als carnavalsleiders dat is nog nooit eerder voorgekomen in Holterhoek. Zaterdag heeft bij Grenszicht de onthulling van de nieuwe hoogheden plaatsgevonden. Prins Henk en adjudant Tom (Bollen) werden letterlijk en figuurlijk geboren. Tevens is Tom (19) de jongste adjudant ooit.

De bekendmaking verliep niet geheel vlekkeloos. Tijdens de opkomst wilde de organisatie de stappen voor de geboorte laten zien. Het begint natuurlijk bij het maken van een kindje. Er werden twee mensen op een bed naar binnen gereden. Maar plots braken de poten af door het gewicht. Een hilarisch moment zie (foto’s).

De prins (53 jaar) is voor veel mensen geen onbekende hij zet zich al jaren in voor het carnaval in Holterhoek. Oud prins en adjudant – Ronald Bomers en Sjonni Nijhuis – moesten afscheid nemen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1875]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven