Wat doet de Eibergse wijkagent allemaal?


EIBERGEN – Wat doet de wijkagent van Eibergen allemaal? Die vraag krijgt de redactie van Nieuwsuitberkelland.nl steeds vaker te horen. Daarom is donderdagmiddag journalist Roy Nijman op zoek gegaan naar de wijkagent van Eibergen. En met succes. Hij kwam Rob van Meurs tegen bij Theo’s tankshop. Zie video!

Van Meurs wilde de eigenaar van de pomp – Theo Geurts – persoonlijk vertellen dat de dader die de geldbakken in de wasplaats heeft opengebroken is opgepakt. Tevens zijn hier meerdere zaken mee opgelost. Bijvoorbeeld de inbraken in de kerken.

De wijkagent is op dit moment bezig om een eigen kantoortje in te richten in het ’t Spieker in Eibergen. Dan hoeft hij niet zo vaak meer naar het politiebureau in Borculo en heeft Rob van Meurs meer tijd om op straat zijn gezicht te laten zien. Binnenkort gaan we de andere wijkagenten in Berkelland ook volgen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven