De Zonnebloem werft leden per telefoon

HAARLO – De Zonnebloem houdt van 21 tot en met 26 februari een telefonische ledenwerfactie in de gemeente Berkelland, waar maar liefst acht plaatselijke afdelingen actief zijn, Beltrum, Rekken, Neede, Rietmolen, Ruurlo, Borculo-Haarlo, Geesteren-Gelselaar en Eibergen.

Binnen deze afdelingen verrichten meer dan tweehonderd personen vrijwilligerswerk. ”We zoeken mensen die ons vrijwilligerswerk voor zieken en gehandicapten financieel willen steunen”, legt Jan Hulshof van de afdeling Borculo-Haarlo uit.  Hulshof: ”Tienduizenden zieken en gehandicapten die dreigen te vereenzamen, krijgen bezoek of kunnen er met hulp van een vrijwilliger een dagje op uit, of een week op vakantie. De Zonnebloem zorgt daarbij voor de benodigde hulpmiddelen en de (medische en verpleegkundige) begeleiding.”

”Daarnaast worden onder meer ontspanningsmiddagen en theaterbezoek georganiseerd. Door de telefonische ledenwerfacties hopen we op een forse uitbreiding van het ledenbestand en meer financiële ruimte. Dat is hard nodig, omdat steeds meer mensen een beroep op ons doen.”

De Zonnebloem beschikt over het CBF-keurmerk. Voor meer informatie over de plaatselijke afdelingen en activiteiten: Jan Hulshof, tel. 0545-293541. U kunt ook terecht op www.zonnebloem.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven