Voetballers DEO betrokken bij aanrijding

borculoseweg 012-borderBORCULO – Bij een aanrijding tussen een personenvoertuig en een busje met spelers van voetbalvereniging DEO zijn alle inzittenden zaterdagmiddag met de schrik vrij gekomen. Wel was er aanzienlijke schade aan beide voertuigen. Het ongeval werd omstreeks half twaalf gemeld op de kruising Rondweg – N315 – met de Ruurloseweg (ter hoogte van het AOC).

De brandweer van Borculo kwam met twee voertuigen ter plaatse om te ondersteunen bij de afwikkeling van de aanrijding en het reinigen van het wegdek. Enkele inzittenden van het busje werden ter plaatse door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Naast de schrik viel het verder mee.

Beide voertuigen werden door bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo afgesleept. Het overige verkeer had weinig hinder van de aanrijding.
[nggallery id=1907]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven