Bekendste vogelaar De Haan naar Haarlo


HAARLO – Nico de Haan is verreweg de bekendste vogelaar van Nederland. Bekend van TV, radio en vele publicaties. En niet alleen dat. Hij is buitengewoon deskundig en een rasverteller. De drie vogelwerkgroepen uit Berkelland zijn er in geslaagd hem voor een boeiende avond naar Haarlo te halen.

Het programma begint met een PowerPoint presentatie over trucjes, list, liefde en bedrog in de vogelwereld. Daarna is er een korte vogelquiz, waarbij een schitterende verrekijker is te winnen. In de pauze kan met kennismaken met vogelwerkgroepen en met de verrekijkers van Zeiss.

Dan kunnen ook boeken van Nico de Haan worden gekocht, welke door hem gesigneerd zullen worden. Hebt u al een boek van hem, neem het dan mee en hij zet er dan alsnog zijn handtekening is. Na de pauze wordt er een video over roofvogels vertoond met live commentaar door Nico de Haan.

De avond wordt gehouden op vrijdag 25 maart in zaal Prinsen in Haarlo, de zaal gaat open om 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven