Buurtvereniging ’t Loo verzorgt toneelstuk

EIBERGEN – De dit jaar 65 jaar bestaande buurtvereniging ’t Loo verzorgt op donderdag 24 maart en zaterdag 26 maart het toneelstuk: ‘Die dekselse “Lena Hopsasa’. Ook dit jaar hebben de toneelspelers van de buurtvereniging weer een toneelstuk ingestudeerd.

Het is een klucht in drie bedrijven, geschreven door De Ruiter. Een korte beschrijving:Dit is een klucht, waarin ome Geert zijn familie op bezoek krijgt omdat hij jarig wordt. De familie is eigenlijk alleen op het geld uit van ome Geert en is dan ook hevig  verontwaardigd als blijkt, dat hij een vriendin heeft, die ook nog eens op bezoek komt.

Zij doen er dan ook alles aan om haar in een kwaad daglicht te stellen. Zelf zijn ze echter ook niet zuiver op de graad. Berend de buurman van de overkant wordt promp verliefd op de mooie Lena Hopsasa, die trouwens haar naam wel eer aan doet. En dan die rare baron ‘van Drente tot aan ’t Wad’. Wat heeft die er mee te maken? Buurvrouw Marieke en de tuinknecht Bertus doen ook nog een duit in het zakje.

Hoe het allemaal afloopt kunt u zien  in de Huve te Eibergen.  Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten vier euro. Ze zijn telefonisch te bestellen bij: Annie Goorhorst  tel, 0545-472585.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven