Dames willen naar Azië voor goed doel


EIBERGEN – https://www.nieuwsuitberkelland.nl/wp-content/uploads/2023/06/7E7BBEE3-9B3A-4E2B-9887-23DDB919B015-768×512-1.jpeg ter Stege (24) en Louise Sluiter (28) uit Eibergen nemen deel aan de actie 6x6x6 op reis. Zes teams reizen naar zes continenten waar zes opdrachten uitgevoerd moeten worden. Deze actie is in het leven geroepen door Getaway Travel in samenwerking met goede doelen en sponsoren.

Het doel van de actie is om al reizend met behulp van Social Media zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Om de aandacht van het publiek te trekken voeren de teams opdrachten uit die door de volgers van de actie verzonnen worden. Dit kan van alles zijn, van het zwemmen met olifanten tot biertjes tappen in de plaatselijke kroeg.

https://www.nieuwsuitberkelland.nl/wp-content/uploads/2023/06/7E7BBEE3-9B3A-4E2B-9887-23DDB919B015-768×512-1.jpeg en Louise hebben een filmpje ingezonden voor het continent Azië, dat verbonden is aan ontwikkelingsorganisatie Hivos. Ze willen dolgraag in Azië aan de slag voor het goede doel – om de strijd tegen armoede, onderdrukking en discriminatie aan te gaan – en hebben daarom alle stemmen hard nodig. Het stemmen werkt laagdrempelig. Er hoeft alleen op de rode ‘stem’ knop geklikt te worden en de stemmer hoeft verder niets in te vullen.

En door het steunen van deze actie via Hyves, Facebook of Twitter (zie de logo’s op de stempagina), maakt de stemmer ook nog eens kans op twee tickets naar Australië.

Hier kunt u stemmen: http://6x6x6opreis.nl/home/video/?video_id=129.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven