DJ Gerard Ekdom te horen tijdens kermis

EIBERGEN – Op kermiszondag (10 april) organiseert de Klok iets nieuws: ‘de Klok op Stelten’. De Klok op Stelten wordt dit jaar drie maal gehouden. De eerste keer is met de voorjaarskermis tijdens de voorjaarsmarkt. Het  is een straatfeest, waarbij bar, geluid, podiumsteiger en dj’s buiten zijn te vinden.

Het geheel vindt plaats aan de voorzijde van het café in de Grotestraat, de ‘Klok zone’. Als dj’s zijn de eerste keer uitgenodigd party Dj Bacchie en 3FM Dj Gerard Ekdom. Gerard Ekdom is bekend geworden met zijn programma Arbeidsvitaminen en verder van het Glazen Huis.

Iedere maandag tot en met donderdag draait hij de lunch bij 3FM met het programma ‘Effe Ekdom’. In de zaal van de Klok vindt tegelijkertijd het kinderprogramma plaats. Een gratis snoepzakje en een glaasje ranja horen daar natuurlijk bij. Het traditionele avondprogramma bij de Klok is lichtelijk gewijzigd.

De band begint ’s avonds niet om 21.30 uur, maar om 19.00 uur, dit in aansluiting op de Klok op Stelten. Als band is uitgenodigd Hike en het hele weekend is bovendien de entree bij de Klok gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven