Expositie Janet Timmerije bij ProWonen

_hth0096-1.jpgBORCULO – Op het hoofdkantoor van ProWonen is tot en met 31 mei een expositie van kunstenares Janet Timmerije uit Eibergen te bezichtigen. Zij schildert levendige, vrolijke en kleurrijke taferelen. Hierbij maakt zij gebruik van expressieve zwarte lijnen en heldere, veelal primaire kleuren.

Dieren vormen een belangrijk onderdeel van haar werk, van katten tot koeien. Haar kunstwerken laten altijd ruimte over aan de fantasie. Het zijn geen fijn uitgewerkte realistische taferelen, maar vlot opgezette en herkenbare fantasiebeelden. Bij verschillende kunstenaars volgde Janet teken- en schilderlessen.

In 2006 studeerde zij tijdelijk aan de Kunstacademie in Enschede. In datzelfde jaar opende zij de deuren van haar galerie aan de J.W. Hagemanstraat 39 in Eibergen. De galerie is alleen op afspraak geopend. Voor meer informatie en foto’s van haar schilderijen: www.galerietimmerije.nl. De expositie bij ProWonen laat verrassende resultaten zien van haar manier van werken. U vindt het hoofdkantoor aan de Tedinkweide 2 in Borculo.

Op werkdagen kunt u vrij binnenlopen tussen 8.30 en 16.00 uur. ProWonen biedt kunstenaars uit het werkgebied de mogelijkheid om te exposeren in het hoofdkantoor. De exposities zijn voor iedereen toegankelijk en vinden plaats in de ontvangsthal en gedeelte van de gang.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven