Gevaarlijke wegsituatie wordt aangepakt

afbeelding-nieuw-roy-28044GELSELAAR – Bij een bewoner aan de Diepenheimseweg in Gelselaar zit de schrik er nog goed in. Zeer recent knalde een auto tegen de voorgevel van de woning. Het ongeval liep uiteindelijk met een sisser af. Het bleef bij materiële schade. Maar het had ook anders kunnen aflopen. De bewoner trok bij de politie aan de bel en met resultaat.

Al vaker zijn er bij de woning ongevallen gebeurd. Voor de politie genoeg bewijs om het probleem te behandelen en samen met de gemeente (wegbeheerder) naar een oplossing te zoeken. “Je ziet de sporen nog zitten op de woning. De auto is uitgeweken en tegen een schuur aan de overkant van de weg geknald”, vertelt agent Hergert Menkhorst (zie video). De wijkagent gaat samen met de gemeente (afdeling verkeer) de wegsituatie bekijken.

Met als doel om te kijken hoe de weg opnieuw ingericht kan worden om de snelheid eruit te halen. Op deze manier moeten aanrijdingen voorkomen worden. Mogelijk komt er een drempel of een bloembak op de weg.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven