Gezelligheid overheerst tijdens de optocht

tn_2011_0305CarnavalEibergen0042EIBERGEN – “Het is niet de grootste maar wel de gezelligste carnavalsoptocht van de regio.” Met die woorden omschrijft de voorzitter – Gerrit Wansing – van Stichting Carnaval Eibergen de optocht van Eibergen. Zaterdagmiddag trok een bonte stoet ( met drieënveertig startnummers) door het centrum. En dat trok heel wat bekijks.

Langs de route stonden heel wat Eibergenaren om de carnavalsoptocht te bekijken. Na de optocht werden de prijzen uitgereikt bij de Klok. De eerste prijs bij de grote wagens ging naar de Old Timers (Eibergen). Zij hadden als thema de nieuwe N18 en dat trok de aandacht van de jury. Bij de kleine wagens werd de hoofdprijs overhandigd aan Bacchus (oud prinsen). Bij de kindergroepen wonnen de Berkelpiraatjes.

De publieksprijs ging naar de Combi Club uit Neede. Uitslagen 2011: Grote wagens, 1e Old Timers, 2e De  Beugels, 3e Combi Club (Neede). Loopgroepen: School de Regenboog. Kleine wagens, 1e Bacchus, 2e Eenmalig, 3e De Priesters. Kindergroepen, 1e De berkelpiraatjes, 2e Willemsluiterschool, 3e New Kids.

Meer foto’s op www.oypo.nl/wim-stevenhagen.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=1886]

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1885]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven