Grote ‘vlearmoes’ gestolen bij residentie!

NEEDE – Is het een carnavalsgrap of een echte diefstal? Met die vraag loopt residentiehoudster van de Vlearmuze (Karin Kamphorst) sinds maandagmorgen rond. In de nacht van zondag op maandag is de grote vlearmoes die normaal tijdens de carnavalsperiode aan de gevel hangt gestolen.

Kamphorst: “Maandagmorgen ontdekte ik dat de vlearmoes was verdwenen. Ik liep het kantoor binnen en zag het meteen door het vele licht in de kamer. Aan diefstal zat ik niet meteen te denken. Mogelijk was hij naar beneden gezakt. Pas toen ik buiten kwam zag ik met eigen ogen dat hij er niet meer hing.”

De residentiehoudster heeft in de buurt gevraagd of iemand wat gezien heeft, maar dit leverde geen informatie op. “Er is wel een sticker op het raam geplakt met het logo van de Reetkwakers uit Rietmolen. Mogelijk heeft die vereniging iets met de verdwijnging te maken.”

De eigenaar van het Haantje heeft aangifte gedaan bij de politie. Nieuwsuitberkelland.nl wil graag weten waar de grote vlearmoes van zes meter is gebleven. Weet u meer over deze zaak. Mail naar [email protected].

Update dinsdagavond 22.15 uur:
De voorzitter van de Reetkwakers – Freek Knoop – laat via de telefoon weten dat ze niet blij zijn met de beschuldiging. We hebben niets te maken met de verdwijning. ”We kunnen wel helpen met zoeken. Karin kan me gewoon bellen.” Wie o wie heeft de vlaermoes?

[nggallery id=1881]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven