Is het nieuwe restaurant een 1 april grap?

BORCULO – Bijna heel Borculo heeft afgelopen vrijdag een flyer in de bus gehad (bij de reguliere folders) over een nieuw wereld- en wokrestaurant die binnenkort in het centrum van Borculo zou komen. Als je de tekst op het A4tje moet geloven dan opent er een Chinees-restaurant aan de Weversweg. Nieuwsuitberkelland.nl ging op onderzoek uit om te kijken of het waar is!

Een verslaggever is zondagmiddag naar het pand gereden waar het nieuwe restaurant moet komen (voormalige pand waar Markt 2 zat). Maar er was nog geen enkele activiteit te zien. Het oude bord met de tekst eetcafé De Buurman hangt nog gewoon voor de gevel. Ook is er binnen nog niets veranderd. Dan moet er in een korte tijd heel wat gebeuren!

Inwoners worden lekker gemaakt met het oplaten van de grootste hete luchtballon van Europa (staat op de flyer). Hoogte 98 meter en er kunnen 48 personen in. Hij wordt aanstaande vrijdag (1 april) omstreeks 19.00 uur opgelaten ter hoogte van de ijsbaan in Borculo.

En dan nog iets: Vele openingsaanbiedingen in ons wokrestaurant. Elke klant krijgt gratis een kom met eetstokjes gemaakt van het speciale bam bo wangsa hout (zeer unieke gekweekte hardhoutsoort). Nauw erg commercieel allemaal deze info. Geen bedrijfsnaam, telefoonnumer, openingstijden, website ga zo maar door. Zo trek je klanten naar je nieuwe zaak! Onze conclusie: Dit is een 1-april grap.

Maar ja, we kunnen het ook volledig mis hebben. Als dat zo is dan horen we graag iets van de gastheer Pi Pa Ping Pong!

[nggallery id=1924]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven