Kids helpen bij bouw van kindercentrum

NEEDE – Op dinsdag 15 maart droegen zo’n dertien kinderen van SKE Kinderopvang hun steentje bij aan de nieuwbouw van het kindercentrum in Neede. Wethouder Markink van gemeente Berkelland en Christien van Wijk, directeur SKE kinderopvang, legden de steen in de door de kinderen zorgvuldig aangebrachte specielaag.

Op het terrein van het voormalig verzorgingshuis Het Meijersveld aan de Koeweidendijk bouwt aannemersbedrijf Nijhuis, in opdracht van ProWonen, een modern kindercentrum. In het kindercentrum is straks plaats voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Naast de enthousiaste kinderen was er afgelopen dinsdag ruime belangstelling onder de omwonenden en bewoners van de naastgelegen appartementengebouwen De Els & De Beuk. ProWonen verwacht de nieuwbouw in december klaar te hebben.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven