Nieuwbouw Haaksbergseweg niet verder

afbeelding-nieuw-roy-28045NEEDE – ProWonen start niet met het nieuwbouw aan de Haaksbergseweg (Braak en Rozenkamp). Op deze plek zouden 28 woningen komen. Gezien de marktsituatie in Neede en de geplande nieuwbouw in wijk De Berg heeft ProWonen dit besluit genomen.

Projectleider Jan Lansink: ”Wanneer we hier wel gaan bouwen kunnen we nog niet zeggen. Het kan enkele jaren duren, maar ook langer. De omwonenden hebben wij inmiddels geïnformeerd over dit besluit. Het terrein wordt ingezaaid en de hekken blijven er voorlopig omheen staan.”

Binnenkort start ProWonen met de bouw van 43 woningen (fase 1) in wijk De Berg in Neede. ”In 2012 leveren wij deze nieuwbouwwoningen allemaal op.” Om te voorkomen dat er een overschot aan nieuwbouwwoningen gaat ontstaan, kiest ProWonen ervoor om eerst deze 43 woningen te bouwen. ”Belangstellenden voor een nieuwbouwwoning in Neede, willen wij verwijzen naar wijk De Berg. Hier komen zowel gezinswoningen als levensloopgeschikte woningen. Ook in fase 2 en 3 van het wijkplan bouwen wij hier woningen”, legt Jan Lansink uit.

Op zaterdag 12 maart organiseert ProWonen een inloopbijeenkomst over de nieuwbouw in fase 1 in wijk De Berg. Belangstellenden zijn tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom bij Café- Restaurant De Olde Mölle aan de Diepenheimseweg in Neede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven