Over de koppen lopen tijdens de lentefair

tn_Afbeelding nieuw Roy 28292RUURLO – De lentefair heeft zaterdag en zondag duizenden bezoekers getrokken rondom de Orangerie. De organisatie geeft aan dat er 4500 mensen langs de kassa zijn gekomen. De fair was vooral een bont spektakel en dat hoort nauw eenmaal bij de lente. De zon zorgde voor extra mooie kiekjes (zie foto’s en video).

Tante Theater (Claudia van Kesteren) was toch wel één van de acts die het meest opviel op de Ruurlose lentefair. Met haar roze jurk en vrolijke grappen en liedjes vermaakte ze de jonge gasten. Schaapherder Johan Engelbert trok ook veel bekijks met zijn ganzen.

Verder stonden ondernemers met diverse producten in de tuin van de Orangerie. Bloemen, kleding, auto’s en veel meer. TV Gelderland was ook aanwezig om opnames te maken voor het programma ‘Geniet’. Dit wordt aanstaande donderdag uitgezonden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1921]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven