Proviciale brandweerwedstrijd in Groenlo

GROENLO – Op zaterdag 2 april organiseert brandweer Groenlo de provinciale brandweerwedstrijden (TAS HD en 1-1-2). Deze zullen worden gehouden in het centrum van Groenlo. Dit beloofd een groot spektakel te worden. De moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Er wordt gespeeld op twee banen de TAS HD (brandbaan) en de 1-1-2 (hulpverlening/brandbaan) de eerste ploegen starten om 8.00 uur en dit gaat de gehele dag door tot omstreeks 17.00 uur.

De prijsuitreiking zal omstreeks 18.30 uur zijn. De ontvangst van de ploegen en de prijsuitreiking vind plaats bij: Scholengemeenschap Marianum. Op de website van het abwc (www.abwc.nl) staat meer  informatie over de wedstrijden, de deelnemende ploegen en de speeltijden van deze dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven