Stichting gaat nu eigen waterput beheren

afbeelding-nieuw-roy-28056EIBERGEN – Begin deze week hebben bestuursleden van stichting Draaimolen een eigen nieuwe waterput geplaatst op de Nieuwe Maat (nabij skatepark). Aankomende week zal de waterput worden aangesloten door Visser&Smit.

De waterput zal gebruikt worden om de exploitanten van de voor- en najaarskermis die met hun woonwagens verblijven in het park te voorzien van drinkwater. Deze voorziening werd in het verleden elke kermis tijdelijk aangebracht en was keer op keer een behoorlijke kostenpost voor de Eibergse stichting.

De waterput blijft eigendom van stichting Draaimolen en kan alleen door een aantal bestuursleden geopend worden. Bij evenementen die op de nieuwe maat worden georganiseerd is de waterput tegen een vergoeding te huren.

Voor meer informatie : www.stichtingdraaimolen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven